Ώρα:
17:00 - 18:15
Ημέρα:
Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020

Δήμος Θεσσαλονίκης – Covid-19: Οι πόλεις στην πρώτη γραμμή διαχείρισης, ανάκαμψης και δράσης

Συντονιστής:  

Α Θεματική: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση: Σχέδιο Ανάκαμψης από τον covid 19 μέσω Κρατικών Ενισχύσεων & Προγραμμάτων

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Covid-19: Οι πόλεις στην πρώτη γραμμή διαχείρισης, ανάκαμψης και δράσης» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco μεταξύ 17:00-19:30. 
Η ημερίδα με την θεματική «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση: Σχέδιο Ανάκαμψης από τον Covid-19 μέσω κρατικών ενισχύσεων και προγραμμάτων», θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17:00-18:15.  Η ροή του προγράμματος και η σειρά ομιλιών παρουσιάζεται παρακάτω:

-Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας
-Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης
-Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλειος- Γεώργιος Λαμπρινός
-Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Ζαμπούκης
-Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς
-Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου 

Η έναρξη της θεματικής θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα. Συντονιστής του πάνελ θα είναι o Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΘΕ κ. Γιάννης Κεσσόπουλος. Η διάρκεια ομιλίας του κάθε Δημάρχου είναι 5-6 λεπτά: πρώτα 2-3 λεπτά θα παρουσιαστεί μια προσωπική εμπειρία διαχείρισης covid-19 και τα επόμενα 2-3 λεπτά το σχέδιο ανάκαμψης από το covid-19. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν με τη σειρά που αναγράφονται στη ροή προγράμματος. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση η οποία θα βασίζεται σε ερωτήματα που έχουν υποβληθεί από το κοινό κατά τη διάρκεια της ημερίδας (είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης) και θα αναγνωστούν από τον συντονιστή του πάνελ. 

action

 

 

Πολυχώρος Lab’ Αttoir

Ομιλητές

Κωνσταντίνος Ζέρβας
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Κώστας Μπακογιάννης
Δήμαρχος Αθηναίων
Ιωάννης Ζαμπούκης
Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
Κωνσταντίνος Κουκάς
Δήμαρχος Μυκόνου
Δημήτρης Παπαστεργίου
Δήμαρχος Τρικκαίων, Πρόεδρος ΚΕΔΕ