Ανδρέας Σπυρίδης

Πρόεδρος της Επιτροπής Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Ο Ανδρέας Σπυρίδης είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της iTrust, ενός βραβευμένου Performance Marketing Agency στην Ελλάδα. Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως one-man-show κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο ΤU Universität του Βερολίνου, άρχισε να παίρνει μορφή το 2006, στη Θεσσαλονίκη. Δημιούργησε την iTrust βασισμένος σε μια απλή αρχή:

 

«Όλα είναι εφικτά, με τη σωστή στρατηγική»

 

Μετέτρεψε το φιλόδοξο όραμά του σε ένα δυναμικό data-driven digital marketing agency, έχοντας μακροχρόνιες κι επιτυχημένες συνεργασίες με μια λίστα ελληνικών και διεθνών brands.

 

Σήμερα, η iTrust έχει εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία digital agencies στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας σημαντικές συνεργασίες με τη Google, Facebook, TikTok, SemRush & Hubspot, διαμορφώνοντας επιτυχημένες στρατηγικές για το επιλεγμένο πελατολόγιο της, σε όλον τον κόσμο.

 

Από το 2019, ο Ανδρέας είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, προσφέροντας την εμπειρία & τεχνογνωσία του για την υποστήριξη των δράσεων του Επιμελητηρίου στον digital κόσμο. Το 2022 εκλέχθηκε ως Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Β. Ελλάδος.